Xαριζεται η Χαρουλα

Xαριζεται η Χαρουλα
Οποιος ενδιαφερεται να την υιοθετησει ας στειλει email.

ΦΙΛΟΖΩΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΟΙ ΑΔΕΣΠΟΤΟΙ

Πέμπτη 21 Αυγούστου 2008

ΚΑΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΣΚΥΛΑΚΙ



Σήμερα το πρωι βρέθηκε στο νεκροταφείο του Τολού μέσα σε μια δεμένη πλαστική σακούλα ένα σκυλάκι φανερά κακοποιημένο γεμάτο πληγές.Το σκυλάκι είναι μικρό σε ηλικία μαύρου χρώματος.Παραβλέπω την απανθρωπη συμπεριφορά του κτήνους που το έκανε αυτό και ζητάω την βοήθεια οποιουδήποτε μπορεί να το φιλοξενήσει σε ασφαλή χώρο μέχρι να θεραπευτεί και να βρεθεί οικογένεια να το υιοθετήσει.Ευχαριστώ.
Τηλ επικοινωνίας 6949204083 κ e-mail katiakall@hotmail.com.

2 σχόλια:

έρη είπε...

Ισως θα έπρεπε να το δούμε λίγο καλύτερα το θέμα της φιλοζωίας και αν κάποιοι θέλουν να βοηθήσουν και να είναι φιλόζωοι.Τρίτη αναρτηση μου και κανείς δεν προσφέρεται για βοήθεια όλοι διακοπές είναι ή δεν μπαίνει κανείς στο μπλοκ?Τα ζώα δεν χρειάζονται μόνο στειρώσεις τα ζώα χρειάζονται περίθαλψη αγάπη και φροντίδα. Τα έκτακτα περιστατικά θα πρέπει να βρούμε ένα τρόπο να αντιμετωπίζονται.Με το να τρέχει ο καθένας μόνος του δεν βγάζουμε κάτι και δεν πρόκειται να καταφέρουμε τίποτα.Όλοι έχουμε τις δουλειές μας τις υποχρεωσεις μας τα προβλήματα μας αλλα εφόσον δεχτήκαμε να συμμετάσχουμε σε κάτι πρέπει να δίνουμε ακόμα και κομματια από τον εαυτό μας για να πετύχουμε κάτι ουσιαστικό για το καλό των ζώων.
Όσο αφορά το σκυλάκι το ανέλαβε μέλος του σωματείου stray στην Αθήνα θα μεταφερθεί αύριο θα αναλάβουν την περίθαλψη του και την υιοθεσία του.
Αν κάποιος γνωρίζει κάτι για το περιστατικό παρακαλώ να επικοινωνήσει μαζί μου μήπως και μπορέσουμε να βρούμε αυτό το κάθαρμα που το έκανε.

Alkmini είπε...

@κατια μου
απογοητευμενη και γω για την κινηση που εγινε και με τοσο χαρα χαιρετησαμε, δηλωνω απουσα και αρνουμαι να συνεχισω...
σε καταλαβαινω.
δεν θελω να βγαλω την πικρα μου εδω μεσα , μπορουμε ομως να τα πουμε απο κοντα, ποσο ολες που βρεθηκαν στις 2 συναντησεις της Επιτροπης του Δήμου ειχαν ορεξη να βοηθησουν.....!!!!
φιλια πολλα και καλα κανεια και απευθυνεσαι στο stray στην Αθηνα γιατι εδω δεν βλεπω προκοπη ....